Ρακή-τσικουδιά

Το μυστικό για την καλή ρακή το ξέρουν λίγοι... Πρώτα από όλα χρειαζόμαστε καλή ποιότητα σταφυλιών, υψηλά σε βαθμούς και τουλάχιστον τρεις ποικιλίες. Αφαιρούμε τα τσαμπιά γιατί μας χαλάνε τη γεύση και αφήνουμε τις ρόγες μαζί με το μούστο να ωριμάσουν για τρεις μήνες σε δροσερό μέρος. Η ρακή πρέπει να έχει γλυκιά, με φρουτώδη γεύση και ιδανικά να έχει από 17,5 έως 18 βαθμούς.  

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε